Vabimo na kuharsko delavnico Divja hrana v kulinariki, na kateri nam bo Borut Jovan predstavil kulinariko naše regije, s posebnim poudarkom na vključevanju zelišč in zelenjave v zdravo prehrano.
Borut Jovan je diplomant mariborske Višje šole za gostinstvo in turizem, ki je svoja kuharska znanja in spretnosti nabiral ne le doma, pač pa tudi pri največjih kuharskih mojstrih v tujini (v Franciji, Španiji, Italiji, na Danskem …).
OBVEZNE predhodne prijave do zapolnitve mest (na info@lusentjur.si ali (03) 747 16 70).
Aktivnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020.
Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava
Želite biti obveščeni o novih objavah na spletni strani?
Prijavite se na prejemanje brezplačnih e-obvestil.
Spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti.
Za več informacij si preberite Politika piškotkov.